Antena Meniu Search
x

Angajat al Tribunalului Suceava, găsit mort

Un angajat al Tribunalului Suceava a fost găsit mort, chiar lângă blocul unde locuia. Şi-ar fi luat viaţa, cred anchetatorii. Dar vecinii nu găsesc niciun motiv pentru care ar fi vrut să facă asta.

Vezi și

 Un angajat al Tribunalului Suceava a fost găsit mort de dimineaţă, chiar lângă blocul unde locuia. Şi-ar fi luat viaţa, cred anchetatorii. Dar vecinii nu găsesc niciun motiv pentru care ar fi vrut să facă asta. Cu soţia nu se certase, spun ei, şi deseori îi vedeau împreună cu copiii la plimbare. Chiar femeia l-a găsit pe bărbat căzut în iarbă.

De dimineaţă, după ce a dus copiii la grădiniţă şi la şcoală, soţia bărbatului s-a întors acasă. A văzut că omul nu era pe nicăieri, iar uşa de la balconul dormitorului era deschisă. Când a ieşit, l-a văzut prăbuşit lângă bloc.

O ambulanţă l-a dus apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar acolo victima a murit. Bărbatul avea 39 de ani şi era tatăl unei fete şi al unui băieţel, minori amândoi. Soţia lui lucrează la Primăria din oraş. O vecină povesteşte că erau o familie normală, aparent fără probleme.

Poliţiştii au preluat cazul şi urmează să afle dacă este vorba într-adevăr de o sinucidere, cum înclină să creadă, de un accident nefericit sau de o crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Angajat al Tribunalului Suceava, găsit mort