Antena Meniu Search
x

Video Angajat CFR snopit în bătaie, după ce le-a spus unor tineri să nu facă mizerie, în Maramureș

Un angajat CFR a fost luat la bătaie doar pentru că a dat dovadă de spirit civic. Bărbatul se afla la locul de muncă, în staţia din Seini, judeţul Maramureş, când un grup de tineri l-a atacat. Totul ar fi pornit, spun colegii victimei, din cauză că bărbatul le-a atras acestora atenţia să nu facă mizerie.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 17.12.2020, 09:26

Vezi și
  • Bărbatul a fost atacat chiar în biroul lui, după ce le-a atras atenția unor indivizi să nu facă mizerie și gălăgie

Bărbatul le-a atras atenţia tinerilor să nu facă mizerie în incinta unei clădiri dezafectate din staţia CFR. Imediat după ce victima s-a întors în biroul său tinerii au sărit pe el. În momentul în care a fost atacat, bărbatul nu se afla singur în staţia CFR. Era alături de un coleg de serviciu pe noapte.

Vasile Mureșan, coleg victimă: El şi-a făcut datoria să meargă să le spună să nu facă gălăgie sau mizerie pe aici şi probabil au atacat atunci. Cum au fost mai mulţi, probabil au fost şi băuţi că altfel nu se explică.

Colegul alături de care era de serviciu în tura de noapte se afla la control într-o altă clădire. Tot el este cel ce a găsit victima într-o baltă de sânge, chiar în biroul său. Veniți la fața locului, criminaliștii au reconstituit traseul agresiunii.

Vasile Pop, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: Se pare că sunt leziuni buco-maxilo-faciale. S-a luat legătura cu Clinica de Buco-maxilo-facială din Cluj și așteptăm să vedem dacă îl primesc.

Cazul a ajuns şi în atenţia inspectorilor de la ITM, având în vedere că agresiunea a avut loc în timp ce bărbatul se afla la serviciu. Poliţiştii au deja câteva piste referitoare la agresori şi fac cercetări pentru a-i găsi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Angajat CFR snopit în bătaie, după ce le-a spus unor tineri să nu facă mizerie, în Maramureș