Antena Meniu Search
x

Angajată Metrorex, infectată cu COVID-19

O angajată a Metrorex a fost confirmată oficial cu coronavirus. Femeia, care lucrează în Biroul Achiziţii, a intrat în contact cu soţul ei, confirmat anterior. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.04.2020, 12:33

Calatorii așteaptă metroul pe peron
Angajată Metrorex, infectată cu COVID-19 - Facebook/ Metrorex
  • Angajata Metrorex lucrează în Biroul Achiziţii și nu a intrat în contact cu clienții.
  • Femeia este contact al soțului ei, confirmat anterior cu COVID-19.

Metrorex precizează, într-un comunicat, că angajata nu a intrat deloc în contact cu clienţii, iar din 14 aprilie era în concediu de odihnă.

”Metrorex informează că, în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Biroului Achiziţii, Servicii şi Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu soţul acesteia care a fost testat şi confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani. Prin specificul funcţiei, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de 22.04.2020, aceasta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testată şi confirmată pozitiv”, a transmis, joi, Metrorex.

Potrivit documentului, începând cu data de 14.04.2020, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă.

Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este dezinfectat.

”În conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anunţat autorităţile  competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri”, a mai transmis Metrorex.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Angajată Metrorex, infectată cu COVID-19