Antena Meniu Search
x

Angajata unei banci din Valenii de Munte, acuzata ca a furat banii clientilor!

Au vrut sa-si tina banii in siguranta, dar au ramas fara ei. Clientii unei banci din Valenii de Munte s-au trezit ca nu mai au nimic in conturi din cauza unei angajate. Cu semnaturi false, functionara ar fi facut pierdute cateva sute de mii de lei.

Vezi și

Omul a aflat acum o luna ca i s-au furat banii din banca. Din 60.000 de lei, i-au mai ramas doar 300. “O functionara a delapidat mai multe persoane. A zis sa nu fac reclamatie la politie ca n-are niciun rost”, spune pagubitul Gheorghe Popescu.

Banii erau o despagubire pe care barbatul a primit-o dupa ce i-a murit un copil in Italia. Cand l-a lovit din nou nenorocirea, omul s-a imbolnavit de inima rea. “Sotia lui zace la pat din cauza la acest lucru, plus el a facut un preinfarct”, afirma o ruda.

Furtul din sucursala Valenii de Munte a fost descoperit in urma cu patru luni. O functionara, cu vechime de aproape 20 de ani in sistem, falsifica semnaturile clientilor si le tragea banii din conturi.

Nu este primul incident de acest fel din Prahova. Cu doi ani in urma, un functionar de la alta sucursala a dat foc camerei de tezaur ca sa ascunda furtul a 150.000 de euro.

De data aceasta, paguba ar fi de cateva sute de mii de lei. Reprezentantii bancii si autoritatile au fost discrete si s-au ferit sa comenteze cazul pentru ca ancheta e la inceput. Clientii au aflat ca au fost furati, pe masura ce isi cereau inapoi banii din conturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Angajata unei banci din Valenii de Munte, acuzata ca a furat banii clientilor!