Filmul uluitor al unui incident ce a stârnit REVOLTĂ: Un loc de joacă din București a fost DEMOLAT cu buldozerele, printre ZECI DE COPII

Publicat: 01.03.2017, 19:40.
Actualizat: 01.03.2017, 21:20

Buldozerele au intrat într-un loc de joacă, printre zeci de copii. Părinţii şi cei mici încercau să-şi apere parcul, retrocedat de primărie.

Buldozerele au intrat într-un loc de joacă, printre zeci de copii. Părinţii şi cei mici încercau să-şi apere parcul, retrocedat de primărie.

Suprafaţa verde dintre blocuri nu a scăpat de drujbele muncitorilor.

Autorităţile recunosc că, în ultimii ani, tot mai multe multe spaţii verzi au dispărut, după ce au ajuns pe mâna proprietarilor.

Strigătele nu i-au impresionat pe angajaţii primăriei.

Au venit în parc cu un scop clar: să-l demoleze. Chiar dacă printre ei se aflau zeci de copiii care încercau să-şi apere locul de joacă.

În urma intervenţiei autorităţilor, parcul din zona Titan arată acum ca după război.

Toate leagănele, toboganele şi balansoarele, care se aflau pe suprafaţa de peste 4 mii de metri patrati, au fost luate iar în locul lor au mai rămas doar bucăţi de fier şi bolovani.

Locul de joacă era tot timpul plin de copii. După terminarea orelor, elevii obişnuiau să-şi petreacă aici timpul liber.

Terenul pe care se află parcul este acum proprietate privată. Suprafaţa a fost retrocedată de Adrian Videanu, fostul primar al capitalei.

După numeroase încercări de a-i plăti chirie proprietarului, Primăria Sectorului 3 a fost nevoită să demoleze locul de joacă.

Cele 12 hectare din parcul IOR au ajuns la acelaşi om care deţine acum şi locul de joacă al copiilor.

Citește și
Social • ieri la 21:00
Foto
Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni
recomandari pe a1.ro
”Cea mai tatuată femeie” a cheltuit aproape 50.000 $ să se umple din cap până în picioare cu tatuaje. Cum arăta înainte
Social • ieri la 19:46
Foto
O campanie de vaccinare cu multe semne de întrebare: Haos la programare

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Horoscop vineri, 22 ianuarie: Racii vor avea parte de zile mai liniștite
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
23:07 Pfizer a redus livrările de vaccin în unele țări din UE în această săptămână: Şi România este afectată 22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea
CITEȘTE PE A1.ro
Ce pensie şi ce beneficii va avea Donald Trump ca fost preşedinte al Americii. Ce sumă îi va intra în buzunar lunar
A1.RO
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
A1.RO