Antena Meniu Search
x

Filmul uluitor al unui incident ce a stârnit REVOLTĂ: Un loc de joacă din București a fost DEMOLAT cu buldozerele, printre ZECI DE COPII

Buldozerele au intrat într-un loc de joacă, printre zeci de copii. Părinţii şi cei mici încercau să-şi apere parcul, retrocedat de primărie.

Vezi și

Buldozerele au intrat într-un loc de joacă, printre zeci de copii. Părinţii şi cei mici încercau să-şi apere parcul, retrocedat de primărie.

Suprafaţa verde dintre blocuri nu a scăpat de drujbele muncitorilor.

Autorităţile recunosc că, în ultimii ani, tot mai multe multe spaţii verzi au dispărut, după ce au ajuns pe mâna proprietarilor. 

Strigătele nu i-au impresionat pe angajaţii primăriei.

Au venit în parc cu un scop clar: să-l demoleze. Chiar dacă printre ei se aflau zeci de copiii care încercau să-şi apere locul de joacă.

În urma intervenţiei autorităţilor, parcul din zona Titan arată acum ca după război.

Toate leagănele, toboganele şi balansoarele, care se aflau pe suprafaţa de peste 4 mii de metri patrati,  au fost luate iar în locul lor au mai rămas doar bucăţi de fier şi bolovani. 

Locul de joacă era tot timpul plin de copii. După terminarea orelor, elevii obişnuiau să-şi petreacă aici timpul liber.

Terenul pe care se află parcul este acum proprietate privată. Suprafaţa a fost retrocedată de Adrian Videanu, fostul primar al capitalei.

După numeroase încercări de a-i plăti chirie proprietarului, Primăria Sectorului 3 a fost nevoită să demoleze locul de joacă. 

Cele 12 hectare din parcul IOR au ajuns la acelaşi om care deţine acum şi locul de joacă al copiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Filmul uluitor al unui incident ce a stârnit REVOLTĂ: Un loc de joacă din București a fost DEMOLAT cu buldozerele, printre ZECI DE COPII