Antena Meniu Search
x

Angajatii unei firme care se ocupa de intretinerea lifturilor, filmati in timp ce blocau ascensorul

Intr-un bloc din Bacau, angajatii firmei care se ocupa de intretinerea lifturilor au fost filmati in timp ce blocau ascensorul. Pentru ca, mai tarziu, tot ei sa fie chemati sa-l reporneasca.

Vezi și

In timp ce locatarii cred ca e vorba de mici escrocherii care aduc bani, reprezentantii companiei neaga vehement ca angajatii lor ar fi facut ceva intentionat.

20 mai. Ora 11:15. Camerele de supravghere montate in scara unui bloc din Bacau il filmeaza pe un barbat care se opreste in fata liftului. Cateve secunde mai tarziu, scoate din geanta ceva ce pare a fi un set de chei. Deschide usa, apoi mestereste ceva la sistem. Convins ca si-a indeplinit misiunea, paraseste blocul. Liftul e oprit.

In aceeasi seara, administratorul de bloc cheama un specialist care gaseste o bucatica de carpa la contactul electric.

21 mai. Ora 6:40 de minute. Un alt barbat ce pare a fi imbracat in uniforma, se opreste in fata liftului. Scoate din geanta un instrument pe care deja il cunoastem, deschide usa si in doar cateva secunde reuseste sa blocheze din nou sistemul. Urmeaza o ora de frustrari pentru locatari.

Contactati de reporterii Observatorului, reprezentantii firmei de reparatii nu au vrut sa faca niciun comentariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Angajatii unei firme care se ocupa de intretinerea lifturilor, filmati in timp ce blocau ascensorul