Antena Meniu Search
x

Se schimbă toate contractele de muncă! Angajatorii sunt OBLIGAȚI să modifice contractele angajaților pentru transferul contribuțiilor!

În perioada 20 noiembrie - 20 decembrie, angajatorii din România sunt obligați, printr-o decizie a Guvernului, să modifice contractele angajaților.

Angajatorii sunt OBLIGAȚI să modifice contractele angajaților pentru transferul contribuțiilor!

În perioada 20 noiembrie - 20 decembrie, angajatorii din România sunt obligați, printr-o decizie a Guvernului, să modifice contractele angajaților.

Guvernul Tudose a introdus, neanunțat, o 'soluție' pentru transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Astfel, în unitățile în care nu există încheiat un contract colectiv de muncă este obligatorie inițierea unei negocieri colective pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, scrie profit.ro.

Aceasta este soluția introdusă, neanunțat, de Guvern pentru transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Obligațiile sunt introduse prin derogare de la Legea dialogului social, mai exact prin derogare de la regula care stabilește că negocierea colectivă este obligatorie numai la nivel de unitate, cu excepția cazului în care unitatea are mai puțin de 21 de angajați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Se schimbă toate contractele de muncă! Angajatorii sunt OBLIGAȚI să modifice contractele angajaților pentru transferul contribuțiilor!