Antena Meniu Search
x

Aniversare în familia regală a României

Principesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere, cu un dineu elegant la castelul Peleş. A fost sărbătoare pentru membrii Casei Regale, dar şi pentru oaspeţii care au primit decoraţii în semn de apreciere pentru activitatea lor

Vezi și

Principesa Margareta şi-a aniversat ziua de naştere, cu un dineu elegant la castelul Peleş. A fost sărbătoare pentru membrii Casei Regale, dar şi pentru oaspeţii care au primit decoraţii în semn de apreciere pentru activitatea lor

La dineu au fost invitaţi preşedintele Klaus Iohannis, alături de soţia sa şi preşedintele Parlamenului Republicii Moldova. 

Principesa Margareta şi-a sărbătorit ziua de naştere la Peleş, iar preşedintele Klaus Iohannis a acceptat invitaţia la eveniment. Klaus Iohannis este primul preşedinte al României care a participat la un dineu al familiei regale, la Sinaia. Şeful statului a fost însoţit de prima doamnă. Carmen Iohannis a atras toate privirile, într-o ţinută elegantă.

Seara a început cu momentul în care Principesa Margareta a decorat mai multe personalităţi din diferite domenii, pentru devotamentul lor.

Pentru invitaţi a fost o onorate să primească aprecierile familiei regale şi, totodată, să fie prezenţi la ziua principesei. Decoraţiile au fost oferite tuturor celor care fac cinste României, în total, 25 de personalităţi ale vieţii culturale, economice, diplomatice sau sportive.

Evenimentul s-a încheiat cu un dineu fastuos în Sufragerie de Stat. Aici, totul a fost organizat cu lux de amănunte pentru ca invitaţii să aibă parte de o seară de neuitat la castel. Totul, după reguli stricte.

Meniul ales pentru dineu a fost pe măsura evenimentului.

La final, Principesa Margareta şi Principele Radu au ţinut să-i conducă pe Klaus Iohannis şi soţia acestuia, Carmen, până la ieşirea din castel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Aniversare în familia regală a României