Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Antena Play, lansare cu succes

Antena Play, cea mai spectaculoasa si puternica platforma video de stiri si divertisment din Romania, a fost lansata si a adunat peste 24.000 de abonati si jumatate de milion de accesari in doar cateva ore.

Vezi și

Peste 200 de show-uri, dar si evenimentele exclusive sunt, acum, doar la un click distanta. Oriunde si oricand, platforma ne ofera toate informatiile de care avem nevoie. Spectacole de top, dar si sase noi canale in exclusivitate.

Spectacol de top, live, informatii in timp real, stralucire, frumusete si adrenalina. Toate, la un click distanta. Platforma online Antena Play.ro este povestea a 20 de ani de experienta de televiziune. Experienta fiecarui om de televiziune, transferata tuturor celor care o acceseaza. Un produs pentru oameni si despre oameni.

“Ideea constructiei unei astfel de platforme a venit odata cu dimensiunea din ce in ce mai puternica pe care a luat-o trustul. Au fost oameni care au vrut sa vada vedetele prefetate, show-.urile preferate si, mai mult, televiziunile preferate in orice moment. Aceasta a fost cea mai buna solutie pentru ei”, a declarat Sorin Alexandrescu, director general Antena Group.

Antena Play este singura platforma de acest gen din Romania si pune la dispozitie toate programele de acum, din trecut, dar si toate transmisiile si show-urile live. Peste 80 de mii de ore de continut propriu, cinci canale care sunt distribuite si in sistemul clasic, plus 6 in exclusivitate: Antena Stars, Antena News, Antena Monden, Tvnovela, Zu Channel si Mireasa pt fiul meu. Dar si peste 200 de show-uri si evenimente exclusive.

"Multumim tuturor romanilor pentru interesul si increderea acordate platformei noastre inca din primele secunde de la lansare. Cifrele sunt exceptionale, reprezinta un adevarat record de audienta. Succesul Antenei Play se datoreaza celor 20 de ani de zile de pasiune si inovatie ale tuturor platformelor de televiziune detinute de Intact Media Group si in egala masura celor peste 6,5 milioane de oameni care sunt alaturi alaturi de noi, in fiecare zi", a mai declarat Sorin Alexandrescu.

“Antena Play poate sa-ti ofere posibilitatea de a avea o mega arhiva personala. Sa vezi programe care se erau acum 20 de ani si le poti accesa de pe acest site, pentru ca iti poate oferi o perspectiva in timp”, a spus Mihai Gadea.

“E o incununare a unui efort de lunga durata. Este un efort pe care Intact Media Group il arata si pe zona online. Asa cum spuneam, noi suntem cea mai importanta platforma media din Romania. Si in aceasta seara facem si am facut ceva indraznet. Am spart barierea dintre old media si new media”, a declarat Sandra Stoicescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Antena Play, lansare cu succes