Antena Meniu Search
x

Antonia a născut un băiețel

Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi. Cântăreaţa a născut astăzi un băieţel. Bebeluşul s-a născut mai devreme decât era programat, dar este perfect sănătos. A venit pe lume prin cezariană şi a primit nota 10

Vezi și

Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi. Cântăreaţa a născut astăzi un băieţel. Bebeluşul s-a născut mai devreme decât era programat, dar este perfect sănătos. A venit pe lume prin cezariană şi a primit nota 10. 

Bebe a venit astăzi, în zi de sărbătoare. Mai devreme decât era programat. Antonia se aştepta să nască în ianuarie, dar barza a venit mai repede. După operaţia de cezariană, artista a confirmat vestea pe contul ei de Facebook. captura facebook, in folderul Share mac, poze Antonia

De dimineaţă, cântăreaţa a mers la o clinică din Capitală. În jurul prânzului, şi-a văzut pentru prima oară fiul. Bebeluşul are 3 kilograme şi 100 de grame şi a primit la naştere nota 10. E motiv de fericire şi de mândrie pentru Alex Velea, care a devenit tată pentru prima oară. Emoţionat, a stat toată ziua alături de Antonia.

Antonia şi Alex Velea au anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că vor fi părinţi de băiat. N-au spus însă şi ce nume va purta fiul lor. Păstrează misterul şi acum, iar fanii se întrec în pariuri. Conform tradiţiei, bebeluşul ar putea să se numească Ştefan, la fel ca sfântul sărbătorit astăzi.

Bebeluşul este zodia Capricorn şi a fost adus pe lume de acelaşi medic cu care a născut şi Oana Roman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Antonia a născut un băiețel