Antena Meniu Search
x

Antonia și Velea, nași de cununie

Datoria de naş este una cât se poate de serioasă. Aşa că Alex Velea a tratat-o ca atare. Nu însă şi iubita lui. Naşă de cununie la un coleg de scenă, Antonia a întârziat mai bine de o oră

Vezi și

Datoria de naş este una cât se poate de serioasă. Aşa că Alex Velea a tratat-o ca atare. Nu însă şi iubita lui. Naşă de cununie la un coleg de scenă, Antonia a întârziat mai bine de o oră

Ca nu cumva, casa căsătoriilor să se închidă, înainte de apariţia naşei, apropiaţii s-au pus pe dat telefoane. În timp ce naşul Alex Velea a făcut glume, ca să mai detensioneze atmosfera. 

Astăzi, evadarea a fost în faţa ofiţerului de la starea civilă. Pentru proaspeţii însurăţei a fost cu emoţii. pentru prima dată. Mai ales că mai au puţin şi devin şi părinţi. Pentru naşi însă, nu. Alex Velea şi Antonia, părinţii spirituali ai proaspătului cuplu au mai trăit emoţia unirii destinelor. E drept, separat. Împreună abia acum urmează, după ce pe lume a venit băiatul lor. Dar întâi Antonia trebuie să fie şi ea o femeie liberă şi să divorţeze de, încă soţul ei, Vincenzo Castellano.

Şi pentru marele moment de astăzi, au fost cu toţii pregătiţi. Mire, mireasă, dar şi naş au fost cât se poate de punctuali la Casa de Căsătoriilor a sectorului 4. Naşa s-a lăsat însă aşteptată mai bine de o oră. Mirii, Boier Bibescu şi Alina Vladu nu au putut să spună "DA" în faţa Ofiţerului Stării Civile până nu a ajuns şi Antonia. Pus pe glume, Velea a încercat să detensioneze atmosfera. Dar lipsa Antoniei a dus chiar la întârzierea cununiei. După telefoane repetate, artista a ajuns într-un final.

Împrăcaţi lejer şi asortaţi, naşii şi-au accesorizat ţinuta, predominant albastră, cu zâmbete largi. Iar imediat ce mirii şi-au jurat credinţă, conform obiceiului, toţi invitaţii au ciocnit un pahar cu şampanie şi le-au făcut tinerilor însurăţei urări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Antonia și Velea, nași de cununie