Antena Meniu Search
x

Antrenoare de gimnastica acuzata de agresiune

Acuzatii grave la un club sportiv din Constanta. Mama unei gimnaste sustine ca fata a fost batuta de o profesoara chiar in sala de sport. Antrenoarea neaga acuzatiile.

Vezi și

Scena, la care ar fi asistat inmarmuriti colegii fetei, dar si alti profesori, s-ar fi petrecut saptamana trecuta, in sala de antrenament. Eleva, in varsta de 12 ani, executa o saritura, cand a fost intrerupta brusc. “S-a pus in calea fetei mele in timp ce ea isi desfasura antrenamentul. Fiica mea a incercat sa evite dar doamna a facut cativa pasi si a prins-o frumos, a luat-o si a trantit-o de pamant, a scuipat-o”, a povestit mama fetei.

Iar mama fetei s-a facut foc si para. Mai ales ca, spune ea, nu-i prima data cand vede eleve iesind tumefiate de la antrenament. Femeia spune ca are si alti parinti de partea ei. Impreuna au depus plangeri la clubul sportiv, la Protectia Copilului dar si la politie. Daca se va adeveri ca lucrurile sunt asa cum a spus mama, se vor lua masuri.

Antrenoarea acuzata lucreaza de 18 ani la Clubul Sportiv. Colegii ei ii iau apararea. Spun ca ea a fost defapt victima. Mai mult, sunt convinsi ca mamei fetei vrea sa se razbune. Ar fi fost la randul ei eleva profesoarei.

Contactata telefonic, profesoara acuzata a negat ca si-ar fi agresat eleva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Antrenoare de gimnastica acuzata de agresiune