Antena Meniu Search
x

Anunț ȘOC de la ministerul Mediului: Tichetele RABLA de 5 milioane de euro s-au epuizat în 30 de minute. S-au dat 126 pe minut?

Toate cele 3.800 de prime de casare suplimentare din Programul „Rabla Clasic” pentru persoane fizice s-au epuizat în numai 30 de minute.

Anunț ȘOC de la ministerul Mediului: Tichetele RABLA de 5 milioane de euro s-au epuizat în 30 de minute. S-au dat 126 pe minut?

Toate cele 3.800 de prime de casare suplimentare din Programul „Rabla Clasic” pentru persoane fizice s-au epuizat, luni, 16 octombrie, în numai 30 de minute, a declarat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

„În cele 13 ediții de când există, astăzi suntem într-o perioadă istorică în care s-au epuizat toate cele 3.800 de prime de casare suplimentare, în 30 de minute. Asta înseamnă că românii doresc să-și reînnoiască parcul auto, doresc să circule într-un mediu curat și sănătos și să circule în siguranță pe drumurile patriei”, a declarat ministrul .

Săptămâna trecută, miercuri, în data de 11 octombrie, Guvernul tocmai aprobase în ședința săptămânală suplimentarea cu peste 5 milioane de euro a bugetului destinat Programului „Rabla Clasic” pentru persoane fizice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Anunț ȘOC de la ministerul Mediului: Tichetele RABLA de 5 milioane de euro s-au epuizat în 30 de minute. S-au dat 126 pe minut?