Antena Meniu Search
x

Apar tot mai multe dezvaluiri socante despre cresa de stat din Suceava

Inca o mamica a povestit cum fiica ei ar fi fost lovita cu capul de calorifer, acum doi ani. A vorbit abia acum, pentru ca a aflat ca fetita ei si baietelul scaplat nu sunt singurele victime ale asistentei medicale

Vezi și

“Dupa ce s-a restras umflatura si mai mult, au iesit la iveala urme verticale de la calorifer”, a dezvaluit mama fetitei.

Sunt fotografii facute dupa cateva zile de la incident. In ziua in care mama si-a luat copilul de la cresa nici nu l-a recunoscut. Fata fetitei, la acea vreme in varsta de un an si trei luni, era complet tumefiata. “Era foarte umflata, doar ochisorul stang se mai zarea”, a mai adaugat mama.

Ca orice parinte, femeia a cautat explicatii. “Se dadea din umeri si spunea asta e gradinita, se intampla, copilul e foarte obraznic, a cazut de pe olita”, martiriseste femeia. O explicatie halucinanta. La fel ca si cea data familiei baietelului cu parul smuls.

“Dansa spune ca a vrut sa traga copilul si un inel ceva s-a prins si parul s-a smuls”, ii ia apararea asistentei, directoarea cresei.

In cazul fetitei adevarul a iesit la iveala chiar din gura asistentelor de la cresa. Au cerut in schimb sa o ierte pe colega lor vinovata de maltratarea copilului. “Am vrut sa facem plangere, dar am fost intampinati cu mii de promisiuni, cu mii de scuze, ca acea femeie nu va mai avea de-a face cu copiii”, a spus mama.

Insa cei doi copii nu ar fi singurele victime. “Ii dadea sa manance unui copil si, din cauza nervilor, i-a impins lingura atat de tare in gat, incat i-a ranit amigdalele”, a spus o alta femeie. Aceasta femeie a prins curaj dupa ce a vazut la televizor cazul baietelului. Ceilalti parinti s-ar teme sa vorbeasca. Isi duc copiii la singura cresa de stat, din Suceava.

Asistenta medicala, acuzata de aceste grozavii, e acum in concediu medical. Politia o cerceteaza penal pentru loviri si alte violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Apar tot mai multe dezvaluiri socante despre cresa de stat din Suceava