Antena Meniu Search
x

Apartament plin cu 15 tone de gunoi, curatat cu forta de autoritati!

Un munte de gunoaie, plin de gandaci si de sobolani. Asta au gasit autoritatile in garsoniera unui bucurestean. Nu e primul proprietar de apartament tip ghena din Capitala, care depoziteaza in casa tot ce-i pe strada

Vezi și

Pe geam, printr-o gaura facuta in muntele de gunoaie au reusit sa intre angajatii primariei intr-un apartament din estul Bucurestiului. Casa, plina pana in tavan de mizerie.

“Ne-a fost putin greu ca sa putem sa intram cu oamenii acolo”, a spus unul dintre angajetii primariei.

Elegant, spus putin. Foarte greu, poate si mai greu a fost pentru vecinii proprietarului de apartament de tip ghena. De ani de zile, oamenii suporta un miros precum cel de la groapa de gunoi, dar si coloniile de gandaci. “In fiecare primavara scoteam geamurile de sus ca sa mai fie un pic de aer, ca pe scara nu puteai sa intri de jos”, s-a plans un vecin.

15 tone de gunoi s-au strans din apartament. Atat a adunat bucuresteanul de 59 de ani, in zece ani de zile, in garsoniera sa. Casa a devenit mai mult o pubela decat un spatiu de locuit, asa ca nici macar barbatul nu mai doarme aici.

Si pentru autoritati a fost munca grea. 40 de astfel de nacele pline cu gunoi au fost coborate cu ajutorul macaralei, de la garsoniera aflata la etajul al treilea, pana la camioanele parcate in fata blocului.

“In doar cinci ore de cand au intrat in garsoniera plina de gunoaie, angajatii ADP au reusit sa adune trei sferturi din muntele de gunoi care, ati vazut, era pana la tavan. Mirosul a fost insuportabil”, a declarat unul dintre reprezentantii primariei.

Oricand, insa, exista riscul ca proprietarul sa se intoarca si sa aduca alte gunoaie. Asa ca angajatii primariei si-au luat masuri de precautie. “O sa punem niste scanduri, suruburi, astfel incat sa nu poata fi deschisa pentru ca ne e frica ca o sa vina iar si o sa arunce din nou gunoaie”, au spus reprezentantii primariei.

Cand va fi gasit, barbatul va fi, cel mai probabil, supus si unei expertize psihiatrice. Nu e, insa, nici primul si nici ultimul roman pasionat, daca putem spune asa, sa colectioneze tone de gunoaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Apartament plin cu 15 tone de gunoi, curatat cu forta de autoritati!