Antena Meniu Search
x

Apartamente ieftine la marginea Capitalei

Dupa cinci ani de criza, investitorii imobiliari prind curaj. Fie ca sunt romani sau straini, construiesc la marginea Capitalei apartamente ieftine, care pot fi cumparate prin programul Prima Casa.

Vezi și

Cele mai multe locuinte s-au construit in zona de sud a Capitalei. Numai in 2012, au fost finalizate 2.000 de unitati locative, adica jumatate din tot ce s-a construit in Bucuresti anul trecut. Iar preturile sunt pe masura ofertei. Pornesc de la 22.000 de euro pentru o garsoniera de numai 31 de metri patrati dintr-un bloc de patru etaje in apropierea soselei Berceni. Pentru cei care au mai multi bani, un investitor strain ofera, in apropiere de soseaua Alexandriei, apartamente de doua camere si jumatate, adica o mini camera suplimentara, la 55.800 de euro. Suprafata construita cu tot cu terasa este de 73 de metri patrati.

Cele mai scumpe apartamente noi din zona costa in jur de 75.000 de euro si au in general patru camere. Nu uitati ca in cazul apartamentelor noi preturile variaza extrem de mult in functie de finisaje, infrastructura si dezvoltarea generala a zonei.

Dar, ca o concluzie, in sud gasiti cele mai multe si cele mai ieftine variante, iar in nord pe cele mai luxoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Apartamente ieftine la marginea Capitalei