Antena Meniu Search
x

Cum puteti cumpara apartamente si masini cu reduceri de pana la 50%

De Paste, comerciantii au oferte speciale. Ne-am obisnuit cu ele, si chiar cu cele ale bancilor care tot de sarbatori ne imbie cu tot soiul de facilitati. In acest an, surpriza vine din partea executorilor.

Vezi și

Necazul celor care nu-si mai pot plati ratele inseamna o oportunitate nesperata pentru cei care au ceva bani pusi de o parte. Pe site-urile de profil gasiti case, apartamente si masini cu reduceri de la 6 la 50%.

De exemplu, un apartament cu patru camere, situat in sectorul 5 din Bucuresti, se vinde la pretul de 26.000 de euro. Cu o zecime din acest pret puteti cumpara masini germane de prestigiu, dar si alte modele.

Preturile mici se explica prin dorinta societatilor de leasing si a bancilor de a scapa de activele confiscate de la rau platnici. Trebuie sa spunem ca cele mai bune oferte se gasesc in provincie, acolo unde pretul poate scadea chiar si la jumatate din oferta initiala.

Daca nu aveti bani si vreti sa profitati de aceasta oferta, treceti pe la banca. Insitutiile financiare ofera in aceasta perioada credite cu dobanzi scazute si fara comisioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cum puteti cumpara apartamente si masini cu reduceri de pana la 50%