Antena Meniu Search
x

Apel disperat la 112 al unei soţii batjocorite din Vaslui, după ce soţul abia jurase în tribunal că se îndreaptă

Un tânăr de 33 de ani, din Vaslui, cu un comportament foarte violent, şi-a batjocorit soţia în miez de noapte, după ce femeia a refuzat să întreţină cu el relaţii sexuale. Bărbatul abia scăpase de puşcărie, după ce i-a jurat femeii în tribunal că se îndreaptă, iar soţia l-a crezut.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.06.2019, 17:17

Apel disperat la 112 al unei soţii batjocorite din Vaslui, după ce soţul abia jurase în tribunal că se îndreaptă

Un tânăr de 33 de ani, din Vaslui, cu un comportament foarte violent, şi-a batjocorit soţia în miez de noapte, după ce femeia a refuzat să întreţină cu el relaţii sexuale.

Bărbatul abia scăpase de puşcărie, după ce i-a jurat femeii în tribunal că se îndreaptă, iar soţia l-a crezut şi a renunţat la solicitare.

Apel disperat la 112 al unei soţii batjocorite din Vaslui

O femeie din Soleşti, judeţul Vaslui, a sunat disperată la 112 în miez de noapte şi a spus printre lacrimi că soţul său a bătut-o şi violat-o, cerând ajutorul poliţiştilor. 

Tânărul abia scăpase de puşcărie la sfârşitul lunii mai, tot pentru că o bătuse pe soţia sa. În ianuarie, femeia a obţinut un ordin de protecţie pe 3 luni, după o bătaie soră cu moartea, soţul ei a încălcat obligaţiile şi a bătut-o din nou în februarie, fiind arestat preventiv până în aprilie.

După ce a fost eliberat din arest preventiv în aprilie, bărbatul a bătut-o din nou pe soţia sa, femeia înaintând instanţei o nouă cerere pentru un ordin de protecţie.

În ziua procesului, pe 20 mai, femeia a anunţat că renunţă la solicitare, soţul jurând solemn că se va îndrepta. 

Acum, bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia că şi-a violat soţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Apel disperat la 112 al unei soţii batjocorite din Vaslui, după ce soţul abia jurase în tribunal că se îndreaptă