Antena Meniu Search
x

Apel la 112: "Incendiu mare, veniţi repede, e un bebeluş de 3 luni înăuntru!". Trei maşini de pompieri şi SMURD-ul au pornit în viteză

În miez de noapte, un apel la 112 informa că un incendiu uriaş a cuprins o casă din comuna Ciurea, în care se afla un bebeluş de trei luni.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.08.2019, 11:05

Apel fals la 112, in care se anunta un incendiu urias - foto hepta

În miez de noapte, un apel la 112 informa că un incendiu uriaş a cuprins o casă din comuna Ciurea, în care se afla un bebeluş de trei luni.

Trei maşini de pompieri şi SMURD-ul au pornit în viteză spre adresă, pregătiţi pentru o intervenţie deosebit de grea, doar că apelul era fals.

Apel la 112: "Incendiu mare, veniţi repede, e un bebeluş de 3 luni înăuntru!"

Pompierii şi SMRUD-ul au pornit într-o intervenţie de amploare, cu trei echipaje de stingere şi SMURD-ul după ei, în caz că există victime. De asemenea, voluntari din localitatea respectivă au fost mobilizaţi pentru a ajunge mai repede la incendiu.

Un apel care anunţa un mare incendiu la o casă din comuna Ciurea a pus pe jar autorităţile din tot judeţul Iaşi, iar când operatorul 112 a sunat din nou apelantul pentru a obţine mai multe indicaţii privind locaţia incendiului, omul de la capătul firului i-a informat că este o farsă şi că nu e niciun incendiu.

Bărbatul de la telefon a spus că fiul lui ar fi sunat, ca să facă o farsă.

Amenda pentru un apel fals la 112 este, de ieri, 5.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Apel la 112: "Incendiu mare, veniţi repede, e un bebeluş de 3 luni înăuntru!". Trei maşini de pompieri şi SMURD-ul au pornit în viteză