Antena Meniu Search
x

Apel disperat pentru oamenii afectați de incendiul devastator din Chiajna: "Avem nevoie de hăinuțe"

Familiile afectate de incendiul care s-a produs, vineri, într-un bloc din Chiajna au rămas fără case și haine în prag de iarnă, apeluri pentru ajutorarea acestora fiind lansate pe rețelele de socializare.

Victimele incendiului din Chiajna au nevoie de ajutor - Observator

Familiile afectate de incendiul care s-a produs, vineri, într-un bloc din Chiajna au rămas fără case și haine în prag de iarnă, apeluri pentru ajutorarea acestora fiind lansate pe rețelele de socializare.

Într-un astfel de apel se cer hăinuțe pentru o fetiță de un an și trei luni, dar și pentru părinții acesteia, apartamentul lor fiind unul dintre cele distruse complet de incendiu.

"Bună ziua! În caz ca nu ați văzut pana la ora actuală, în Chiajna a avut loc un incendiu de mari proporții. Unul dintre apartamentele distruse complet era al finilor noștri. Ei vor sta la noi până va fi refăcut apartamentul. Așadar, am marea rugăminte la voi sa ne ajutați dacă puteți, pentru moment, cu hăinuțe fetiță - 1 an si 3 luni, femeie - S, S-M, bărbat - M. Mulțumesc mult

Nume: Andreea Madalina Popa. IBAN: RO50INGB0000999906979549", scrie Ileana-Adelina Prodan - Alexandru pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii au reacționat imediat, anunțând că pot ajuta familia respectivă cu haine, dar și alte bunuri.

Incendiu devastator în Chiajna

Trei blocuri noi din localitatea Chiajna au fost distruse de un incendiu extrem de puternic vineri.

Flăcările care au mistuit mansardele şi etajele superioare au dat alarma în tot Bucureştiul. Peste o sută de pompieri cu zeci de autospeciale s-au luptat cu flăcările.

Oamenii care abia se mutaseră aici acuză că blocurile nu erau sigure. O femeie de 37 de ani, însărcinată, a ajuns la spital după ce a inhalat fum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Apel disperat pentru oamenii afectați de incendiul devastator din Chiajna: "Avem nevoie de hăinuțe"