Antena Meniu Search
x

Apele au facut prapad in Romania. Trei ciobani cu 700 de oi au ramas izolati pe o insulita

Hidrologii au colorat Dunarea in portocaliu si galben, iar oamenii care locuiesc pe malul fluviului se tem de ce-i mai rau. In acelasi timp, in Valcea, trei ciobani cu 700 de oi au ramas izolati mai bine de 16 ore pe o insulita dupa ce i-a prins viitura.

Vezi și

In Salaj un pod a fost luat de ape, iar altul abia se mai tine. Un barbat care s-a aventurat pe pod, abia a reusit sa fuga din calea apei.

Apele umflate ale Oltului au surprins trei ciobani impreuna cu cele 700 de mioare, patru magari si cativa caini pe o bucata de pamant. Mai bine de 16 ore au fost prizonierii torentelor.

In judetul Buzau, apele care au distrus un pod si un drum au inceput sa se retraga. Dar chiar si asa oamenii sunt in continuare izolati. Singura legatura intre maluri se poate face doar cu camioane foarte puternice, capabile sa reziste suvoiului de apa. La cativa localnici nici macar masinile mari nu pot ajunge.

Oamenii au inceput deja sa ridice un alt pod si sa consolideze soseaua. 1.400 de localnici din doua sate sunt aproape rupti de lume de joi dimineata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Apele au facut prapad in Romania. Trei ciobani cu 700 de oi au ramas izolati pe o insulita