Antena Meniu Search
x

Aplauze pentru prinț! Charles a ajuns la Brașov

Dacă România ar fi o coroană regală, Transilvania ar fi perla. Aşa spune Prinţului Charles, care se află într-o nouă vizită în ţara noastră. Ieri a intrat pentru prima dată în Biserica Neagră din Braşov.

Vezi și

"Dacă România ar fi o coroană regală, Transilvania ar fi perla". Aşa spune Prinţului Charles, care se află într-o nouă vizită în ţara noastră. Ieri a intrat pentru prima dată în Biserica Neagră din Braşov. 

E atât de fascinat de România, încât s-ar muta aici cu tot cu Palatul Buckingham. Dorinţa prinţului Charles e, de regulă, poruncă. Şi ieri, dorinţa  i-a fost să viziteze oraşul Braşov.

Îmbrăcat la costum, cu o batistă aranjată în buzunarul de la piept, prinţul moştenitor şi-a luminat ziua cu o vizită la Biserica Neagră.A ascultat ghidul, a gesticulat calm şi a intrat pe uşa de piatră. Este un om foarte modest şi foarte atent la tot ce i se prezintă şi ce i se spune.

La ieşire, zeci de elevi săreau în sus, la propriu, în aşteptarea prinţului. Oaspetele regal nu a scăpat de alai nici pe stradă. Au riscat o absenţă, dar a fost pentru un scop nobil.

Până să se despartă de Braşov, a mai vizitat o biserică. Sfântul Nicolae. Câţiva turişti britanici au avut parte de supriza vieţii lor. Prinţul şi-a întâlnit supuşii, departe de casă.

De 16 ani, moştenitorul coroanei Marii Britanii a transformat România în destinaţia lui de vacanţă. Iar el a devenit un ambasador al frumuseţii din Transilvania. Are aici domenii şi prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Aplauze pentru prinț! Charles a ajuns la Brașov