Antena Meniu Search
x

Aproape 4 tone de artificii şi petarde au fost confiscate la Eforie

Aproape 4 tone de artificii şi petarde au fost confiscate la Eforie. Poliţiştii spun că pe piaţa neagră materialul pirohenic valorează peste 12.000 de euro.

Vezi și

Aproape 4 tone de artificii şi petarde au fost confiscate la Eforie. Poliţiştii spun că pe piaţa neagră materialul pirohenic valorează peste 12.000 de euro. Vorbim despre cea mai mare captura de petarde din istoria Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Un adevarat arsenal pirotehnic. Asta au descoperit politistii constănţeni în două dube pline ochi cu petarde, artificii si lansatoare de rachete luminoase.

Poliţiştii au acţionat la pont şi i-au prins în flagrant pe cei patru indivizi care voiau să vândă petardele.  Materialul pirotehnic a fost cumpărat din Polonia şi a ajuns în ţara noatră prin Republica Moldova. Destinaţia transportului era piaţa neagră din Constanţa

Petardele au fost confiscate, iar cele patru persoane duse la sediul politiei si audiate. Sunt cercetate in stare de libertate pentru ,,nerespectarea regimului materialelor explozive". Legea din România interzice vânzarea către publicul larg a artificiilor din categoriile 2,3 şi 4, folsirea acestora fiind permisă doar pirotehnicienilor autorizaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Aproape 4 tone de artificii şi petarde au fost confiscate la Eforie