Antena Meniu Search
x

Arafat, reacţie DEVASTATOARE la o săptămână după MOARTEA lui Gyuri Pascu. A recunoscut ADEVĂRUL pe Facebook: '' Din informaţiile pe care le am…''

Şeful SMURD, Raed Arafat, a reacţionat pe Facebook, după ce fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu scrisese că, în momentul sosirii primului echipaj medical, actorul îşi revenise complet, neavând nici măcar simptomele unui atac de panică.

Şeful SMURD, Raed Arafat, a reacţionat pe Facebook, după ce fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu scrisese că, în momentul sosirii primului echipaj medical, actorul îşi revenise complet, neavând nici măcar simptomele unui atac de panică.

''Singurul martor in noaptea respectiva care a participat la consultul doamnei doctor de la Serv. de Ambulanta Buc.-IF era chiar fosta sotie a domnului Pascu, iar martorul spune clar ca la sosirea medicului Gyuri Pascu isi revenise si nu mai avea nici macar acel atac de panica! Mai avem ceva de comentat?

Am petrecut cateva zile incercand sa explicam celor care atacau ca nu este bine sa fie linsate persoane si sisteme fara macar sa stim adevarul, insa, ca de obicei, nimeni nu are rabdare sa afle adevarul adevarat.

Majoritatea s-au lansat cu acuzatii (...) Poate acest caz este o lectie pentru cei care s-au hazardat in acuzatii si pentru cei care au judecat inainte de a afla adevarul complet. Pe de alta parte, taria doamnei Marin (n.r. fosta soţie a lui Gyuri Pascu) este un exemplu demn de urmat, dansa putea sa aiba revendicari si sa asiste activ la linsajul doctoritei si a sistemului in general si totusi a zis clar ce a vazut stiind ca acest lucru ii va veni in ajutor doctoritei!

Acum sa va mai spun si de doctorita de pe prima masina de consultatii, din informatiile pe care le am, aceasta nu mai doreste sa mearga la consultatii mai ales dupa ce pozele ei au fost date in public de unele institutii media. Am inteles ca este o persoana care traieste singura si singurul sprijin il are de la colegii ei. Poate in ceasul al 12-lea ajungem sa intelegem ca nu este normal sa se intample ce s-a inatamplat la acest caz, si in alte situatii, in care unii s-au pronuntat inaintea finalizarii verificarilor si inaintea justitiei, dand verdicte sistemului si personalului fara sa se gandeasca la consecinte pe sistem, dar si pe personal, care pot fi din pacate devastatoare!'', scrie Raed Arafat pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Arafat, reacţie DEVASTATOARE la o săptămână după MOARTEA lui Gyuri Pascu. A recunoscut ADEVĂRUL pe Facebook: '' Din informaţiile pe care le am…''