Antena Meniu Search
x

Are 18 ani şi cântăreşte doar 16 kilograme!

Florinel e o mumie vie. Ar trebui să fie bărbat în toată firea. Dar la 18 ani, a ajuns să cântărească 16 kilograme! Cât un copil de cinci ani. Nu mai vorbeşte, nu se mai mişcă, abia mănâncă.

Vezi și

E captiv într-un trup firav, mâncat de infecţii şi presărat cu răni. Florinel suferă de tetrapareză spastică. O boală care-i paralizează trupul. Şi pentru care nu există leac.

Dar suferinţa lui e dublată de nepăsarea autorităţilor. Trăieşte într-o locuinţă mizeră şi într-o sărăcie lucie, alături de tatăl care-l îngrijeşte şi de bunica lui. Nicio o autoritate din Ploieşti nu a găsit o soluţie să-i facă traiul mai uşor. Mai ales că în acte, este deja major.

În lumea mută a lui Florinel, e multă durere. Tânărul e la vârsta majoratului. Dar nu se vede asta. E o mână de om chinuit. Grija bunicii şi dăruirea tatălui încă îl ţin în viaţă. Însă indiferenţa autorităţilor îi grăbeşte sfârşitul.

Trupul îi e presărat cu răni adânci. Infectate. Suferă de tetrapareză spastică psiho-motorie. O boală care i-a închis sufletul într-un trup inert. Şi care nu l-a mai lăsat să se dezvolte. La 18 ani, cântăreşte cât un copil de cinci.

Băiatul e stors de viaţă şi din cauza sărăciei. Doar cei patru pereţi ai încăperii aduc aminte de o casă de oameni. În rest, familia lui nu are nimic. Nici apă, nici căldură, nici energie electrică. Până acum două luni, locuinţa lor era o casă abandonată.

S-au refugiat aici, pentru a nu ajunge pe străzi. Au cerut ajutor. Însă, despre reacţia şocantă a Primăriei Ploieşti vom vorbi imediat. Pentru că, înainte de toate, Florinel avea nevoie de doctori. Când l-au văzut, medicii l-au tratat cu uimire.

Mama lui Florinel l-a părăsit când avea doar trei luni. Disperarea tatălui e atât de mare încăt a trimis la primărie poze cu băiatul chinuit de soartă. O imagine la care, până acum, nimeni n-a tresărit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Are 18 ani şi cântăreşte doar 16 kilograme!