Antena Meniu Search
x

Arges: A fost gasit trupul neinsufletit al studentului strain

Trupul neinsufletit al studentului de 21 de ani din Coasta de Fildes a fost recuperat de pompierii militari. Acesta a cazut saptamana trecuta in apele barajaului Prundu de langa Pitesti

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, a declarat ca trupul tanarului a fost identificat in zona gratarelor acumularii de la Prundu, din cartierul Tudor Vladimirescu, de catre lucratorii barajului. "Trupul neinsufletit al tanarului era prins in gratarele barajului. A fost reperat de lucratorii barajului si scos de pompierii militari, care au lansat la apa o barca pneumatica".

Corpul tanarului a fost preluat de catre reprezentantii Serviciului de Medicina Legala Arges si a fost transportat la morga din Pitesti pentru necropsie, anunta Mediafax.

Tanarul in varsta de 21 de ani, din Coasta de Fildes, aflat in an pregatitor la Universitatea din Pitesti, a disparut, in 5 iunie, in apele barajului Prundu, prietenii care il insoteau sunand la 112 si anuntand ca baiatul a cazut in apa, peste balustrada barajului. Acesta se afla la baraj impreuna cu iubita sa si cu un alt prieten, care le-au declarat anchetatorilor ca baiatul fumase o tigara cu etnobotanice, dupa care a disparut de langa ei motivand ca il doare capul si s-a aruncat in apa.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Arges: A fost gasit trupul neinsufletit al studentului strain