Antena Meniu Search
x

Arsa pe masa de operatie, cere 200.000 de euro despagubiri

200.000 de euro. Atat cere tanara arsa la Spitalul Judetean Ilfov despagubiri pentru ranile suferite dupa o banala operatie de apendicita. Fata sustine ca, desi a fost externata, ranile ei s-au infectat si s-au agravat

Vezi și

Eliza a venit cu fotografii-dovezi in fata anchetatorilor. Astfel incat, sa vada cat de grava e situatia ei si cat de grave sunt ranile. Pozele au fost atasate la dosar. “Rana de la picior este foarte rau, e infectat. A fost un plastic lipit care mi-a intrat in tesut, pe spate mi-a ramas o pata mare”, a explicat Eliza Oprea.

Medicii si asistentele care au participat la operatie urmeaza sa fie audiati si ei. Unul dintre doctori a reactionat deja la acuzatiile tinerei de doar 24 de ani si a depus impotriva ei o plangere de santaj. Doctorul reclama ca victima i-ar fi cerut 10.000 de euro ca sa nu mearga la politie.

Eliza urmeaza sa fie supusa unei expertize medicale care sa arate daca, pe langa malpraxis, este vorba si de slutire. In acest caz, daunele cerute ar putea fi majorate. De asemenea, politistii vor solicita spitalului sa le puna la dispozitie instrumentarul medical folosit la interventia de apendicita. “Cadrele care au participat la interventie au spus sa scoata masa de operatie din sala, masa care probabil a avut anumite nereguli de s-a ajuns la aceasta tragedie”, a declarat Beatrice Comaniceanu, avocatul victimei.

In urma cu o luna, Eliza a suferit mai multe arsuri in timp ce era operata de apendicita la spitalul Judetean Ilfov. Din primele date, reiese ca in sala de operatii s-a produs un scurtcircuit, mai multe substante s-au aprins, iar pacienta a fost grav ranita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Arsa pe masa de operatie, cere 200.000 de euro despagubiri