Antena Meniu Search
x

Asasinul din Parcul Copou a fost condamnat definitiv la 15 ani de detenţie

Conform sentinţei, Eduard Perju, cel care şi-a ucis iubita în parcul din Iaşi, va fi internat mai întâi într-un centru de detenţie pentru minori. Asta până la majorat. Condamnarea a fost dată de către judecătorii Curţii de Apel Iaşi.

Vezi și

 Asasinul din Parcul Copou a fost condamnat definitiv la 15 ani de detenţie. Conform sentinţei, Eduard Perju, cel care şi-a ucis iubita în parcul din Iaşi, va fi internat mai întâi într-un centru de detenţie pentru minori. Asta până la majorat. Condamnarea a fost dată de către judecătorii Curţii de Apel Iaşi.

Se pare că Eduard Perju va fi dus la Centrul de minori din TINCHILEŞTI, din judeţul Brăila. Sentinţa a fost dată în această dimineaţă. La inceputul acestei săptămâni, tânărul, aflat în arest la domiciliu, a fost la Curtea de Apel Iaşi împreună cu mama sa. A încercat să amâne procesul până în ianuarie, dar nu a reuşit. Eduard Perju a fost condamnat pentru omor calificat. Crima s-a produs la începutul acestui an, în Parcul Copou. Iubita de 16 ani a băiatului intenţiona se pare să se despartă de tânărul foarte gelos. Au mers să discute în parcul Copou unde tânărul a invitat-o pe o bancă. Apoi a rugat-o să se întoarcă cu spatele, sub pretextul că i-a cumparat un lanţişor. Şi a ucis-o.

In urma cu putin timp, magistratii de la Curtea de Apel Iasi au decis sa il condamne definivit pe Eduard Perju, cel care si-a ucis iubita in Parcul Copou, la internarea intr-un centru de detentie pentru minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Asasinul din Parcul Copou a fost condamnat definitiv la 15 ani de detenţie