Antena Meniu Search
x

Asia Express, cel mai spectaculos şi mai dur reality show din România, a început luni seara, la Antena 1

Şapte cupluri de vedete au împărţit emoţii şi provocări de neimaginat! Asia Express, cel mai spectaculos reality show din România a început aseară.

Vezi și

Şapte cupluri de vedete au împărţit emoţii şi provocări de neimaginat! Asia Express, cel mai spectaculos reality show din România a început aseară. Pe un traseu extenuant, fără transport sau cazare şi cu un buget de doar un euro pe zi, concurenţii au învăţat ce înseamnă cu adevărat să supravieţuieşti în necunoscut. Şi, pentru că Asia i-a învăţat cât e de important spiritul de echipă, au urmărit tot împreună primul episod.

Cu nostalgie şi emoţii, cei 14 concurenţi din Asia Express au retrăit aseară aventura vieţii lor. Au urmărit cu sufletul la gură primul episod din cel mai dur reality show din România. 

O cursă pe care cele şapte cupluri de vedete spun că nu o vor uita niciodată. Au pornit într-un maraton de cinci mii de kilometri pe Drumul Dragonului, şi-au testat limitele şi au avut parte de provocări greu de imaginat.

Iar aventura e abia la început. Aflaţi în Vietnam, cei 14 concurenţi trec şi în această seară prin provocări extreme. Raluka şi Ana Baniciu sunt martorele unui accident care le va lăsa cu ochii în lacrimi. În fiecare zi, vedetele primesc doar câte un euro, din care trebuie să îşi asigure şi cazarea, şi transportul, dar şi hrana. Cine ajunge primul în Thailanda, după un maraton prin Vietnam, Laos şi Cambodgia, câştigă marele premiu de 30 de mii de euro. Urmăriţi un nou episod din Asia Express, în această seară, de la ora 20, la Antena1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Asia Express, cel mai spectaculos şi mai dur reality show din România, a început luni seara, la Antena 1