Antena Meniu Search
x

Asistenta copilei care s-a sinucis de dorul mamei: "Cristina nu şi-a luat viaţa, a fost ucisă de sistem"

"Cristina nu şi-a luat viaţa, a fost ucisă de sistem". Sunt cuvintele asistentei care a încercat să o salveze pe copila care s-a sinucis de dorul mamei adoptive.

Vezi și

 "Cristina nu şi-a luat viaţa, a fost ucisă de sistem". Sunt cuvintele asistentei care a încercat să o salveze pe copila care s-a sinucis de dorul mamei adoptive. Fata de 14 ani a ales să moară, după ce a fost mutată forţat într-un centru de plasament. Le-ar fi spus colegelor ce are de gând să facă, după ce i s-a interzis să ia legătura cu femeia care a crescut-o de când avea câteva luni.

O copilă care a ales moartea, pentru că sistemul i-a refuzat dreptul la o mamă. Ultima oară când a văzut-o pe femeia care a crescut-o ca pe propria fiică, a implorat-o să o salveze.

În lumea comisiilor, a procedurilor şi a hârtiilor, adeverinţa nu a mai contat. Cristina a fost luată de acasă şi internată într-un centru de plasament. Împărţea un apartament cu alte copile, care i-au devenit prietene.

În centru, copilei i s-ar fi spus că nu mai e dorită. Şi că trebuie să accepte noua viaţă. Începuse să creadă. Plânsetele ei se auzeau de la vecini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Asistenta copilei care s-a sinucis de dorul mamei: "Cristina nu şi-a luat viaţa, a fost ucisă de sistem"