Antena Meniu Search
x

Asistentă medicală din Vaslui întră în flăcări şi salvează un bebeluş de 9 luni dintr-o casă arzând

O asistentă medicală din Vaslui a intrat în flăcările care mistuiau o casă, ca să scoată un bebeluş de 9 luni, lăsat pradă flăcărilor de familia care fugise din locuinţă. Bebeluşul suferise arsuri pe aproape toată suprafața corpului și era în stop cardio-respirator

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.03.2019, 10:01

Asistentă medicală din Vaslui intră în flăcări şi salvează un bebeluş - pixabay.com

O asistentă medicală din Vaslui a intrat în flăcările care mistuiau o casă, ca să scoată un bebeluş de 9 luni, lăsat pradă flăcărilor de familia care fugise din locuinţă.

Bebeluşul suferise arsuri pe aproape toată suprafața corpului și era în stop cardio-respirator, iar medicii au dus copilul la UPU Vaslui, de unde un elicopter în va transporta la Bucureşti.

Asistentă medicală din Vaslui intră în flăcări şi salvează un bebeluş

O casă din satul Emil Racoviță, comuna Dănești a luat foc în seara zilei de 13 martie, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje ale ISU Vaslui.

La incendiu a fost trimis și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, pentru că în imobilul cuprins de flăcări se afla și un bebeluș în vârstă de 9 luni.

Prima care a ajuns la incendiu a fost asistenta medicală din sat, care a reușit să scoată copilul din casă, informează vremeanoua.ro.

Bebeluşul a fost transportat la UPU Vaslui, un elicopter urmând să îl transporte la un spital din Bucureşti. Micuţul este în stare critică, cu arsuri pe majoritatea suprafeţei corpului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Asistentă medicală din Vaslui întră în flăcări şi salvează un bebeluş de 9 luni dintr-o casă arzând