Antena Meniu Search
x

Atacatorul din Piteşti, eliberat ca să lovească

Bebe, atacatorul cu sabie ninja şi bâtă de baseball, a fost lăsat liber să îşi continue loviturile. Acum doi ani, tâlharul a fost eliberat condiţionat, pentru bună purtare

Vezi și

Bebe, atacatorul cu sabie ninja şi bâtă de baseball, a fost lăsat liber să îşi continue loviturile. Acum doi ani, tâlharul a fost eliberat condiţionat, pentru bună purtare

Deşi comisia din penitenciar recomandase să rămână după gratii, judecătorul a hotărât că e pregătit să se întoarcă printre oamenii liberi. Bătăuşul l-a impresionat cu talentul lui la ping-pong. Odată eliberat, Bebe a luat cu asalt toată Europa. A fost prins abia după ce a prădat vila unei familii de milionari din Piteşti. Şi după ce a băgat în comă o mamă.

Bebe era admirat de prietenii mafioţi, însă îl cunoşteau şi anchetatorii. Înainte să pândească şi să lovească fără scrupule, în toată Europa, a fost închis pentru zece ani.

Nu a scris cărţi, dar a jucat ping-pong. Şi a făcut două cursuri de calificare profesională. Însă n-a uitat de unde a plecat - de la jafuri şi tâlhării. Judecătorul i-a uitat însă trecutul. O greşeală care avea să-i coste pe alţii. A început un adevărat tur de forţă. Peste hotare şi în ţară. Un patron de pompe funebre din Mangalia a fost atacat cu sabia în noapte. Bebe a fugit cu arma în mână. Patronul a ieşit în stradă, disperat. Nimeni n-a oprit să-l ajute.

Apoi, tâlharul cu statură de bodyguard a intrat peste Ovidiu şi Camelia, în vila din Piteşti. Pe ea, a lovit-o în cap cu o bâtă.

Care a ameninţat, chiar la audierile de ieri, că dacă va fi liber, va continua seria spargerilor.

Deocamdată, Bebe a fost arestat preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Atacatorul din Piteşti, eliberat ca să lovească