Antena Meniu Search
x

Atenție, români! Germania, Portugalia și Malta anunță sute de locuri de muncă pentru români. Salariile sunt de mii de euro

Angajatori din 17 state europene pun la dispoziţie aproape 950 de locuri de muncă pentru români, cele mai multe fiind în Portugalia, Malta şi Germania.

Angajatori din 17 state europene pun la dispoziţie, prin intermediul reţelei Eures România, aproape 950 de locuri de muncă pentru cetățeni români, cele mai multe fiind în Portugalia, Malta şi Germania.​

Conform datelor centralizate de ANOFM, în Portugalia sunt disponibile 330 de locuri de muncă pentru culegători de zmeură, mure şi afine, în Malta - 161, majoritatea pentru şofer de autobuz, iar în Germania 144 locuri pentru inginer software, salvamar şi şofer camion.

De asemenea, Marea Britanie oferă 67 de locuri de muncă, majoritatea asistent medical, croitor, măcelar, tranşator şi 58 de locuri de muncă în Cehia, majoritatea pentru şlefuitor, pilitor şi forjor.

Totodată, în Slovacia sunt 41 de posturi pentru brutar, operator producţie, iar în Belgia sunt vacante 40 de locuri pentru ocupaţiile macaragiu, tehnician reţele de telecomunicaţii, tehnician electromecanic.

Belgia oferă 40 de locuri de muncă, majoritatea pentru operator cnc, şofer camion şi electrician, iar Italia are tot 40 de posturi vacante, toate pentru îngrijitori la domiciliu.

În Spania sunt disponibile 14 locuri de muncă, Finlanda - 11, Luxembourg - 10, Ungaria - 10, Suedia - 5, Slovenia - 3, Polonia şi Norvegia - câte 2, iar în Irlanda un post vacant, pentru personal auxiliar de asistenţă medicală / îngrijitor la domiciliu.

Salariile oferite sunt de peste 1.000 de euro, angajatorii oferind și alte beneficii, precum cazare la preț redus și mese gratuite.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Atenție, români! Germania, Portugalia și Malta anunță sute de locuri de muncă pentru români. Salariile sunt de mii de euro