Antena Meniu Search
x

Atenţie şoferi: Traficul din Capitală este restricţionat în mai multe zone din cauza unor lucrări. Restricţii sunt şi în Argeş

Traficul rutier este restricţionat, marţi, pe mai multe artere din Capitală, între care Şoseaua Pantelimon, Calea Văcăreşti/ Şoseaua Olteniţei, Splaiul Independenţei şi bulevardul Regina Elisabeta, din cauza unor lucrări la carosabil, anunţă poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei. Restricţii sunt şi în Argeş.

Traficul rutier este restricţionat, marţi, pe mai multe artere din Capitală, între care Şoseaua Pantelimon, Calea Văcăreşti/ Şoseaua Olteniţei, Splaiul Independenţei şi bulevardul Regina Elisabeta, din cauza unor lucrări la carosabil, anunţă poliţiştii de la Brigada Rutieră a CapitaleiRestricţii sunt şi în Argeş.

Astfel, traficul va fi deviat sau restricţionat, din cauza lucrărilor, pe Şoseaua Pantelimon, Calea Văcăreşti / Şoseaua Olteniţei, strada Valea Ialomiţei, strada Râul Doamnei, Calea Văcăreşti, între strada Mărţişor şi Şoseaua Olteniţei, Splaiul Independenţei / strada Piatra Craiului / Şoseaua Virtuţii, Drumul Taberei /strada Sibiu, Splaiul Unirii / Şoseaua Mihai Bravu, strada Turnu Măgurele, bulevardul Nicolae Grigorescu / Splaiul Dudescu şi bulevardul Regina Elisabeta, între Piaţa Universităţii şi Piaţa Mihail Kogălniceanu, unde vor avea loc lucrări de asfaltare pe timp de noapte.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs nouă accidente rutiere, în urma cărora 11 persoane au fost rănite uşor, cauzele accidentelor fiind neacordarea de prioritate pietonilor şi traversarea neregulamentară a pietonilor.

Restricţii sunt şi în Argeş. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, marţi, că în judeţul Argeş, pe DN 7 Piteşti - Râmnicu-Vâlcea, vor avea loc lucrări de asfaltare în zona Deduleşti, precum şi în zona Morăreşti, poliţiştii avertizând că este posibil să se formeze coloane de autovehicule.

Pe acelaşi subiect

Potrivit sursei citate, până în jurul orei 12:00 vor avea loc lucrări de frezare-asfaltare la kilometrul 156+200 de metri, în zona Deduleşti (în apropierea limitei cu judeţul Vâlcea). După ora 12:00, se vor desfăşura lucrări similare la kilometrul 149+600 de metri, în zona Morăreşti.

Deoarece pe DN7 traficul rutier este intens, este de aşteptat ca în zonele în care se fac lucrări să se formeze coloane de autovehicule, avertizează poliţiştii.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Atenţie şoferi: Traficul din Capitală este restricţionat în mai multe zone din cauza unor lucrări. Restricţii sunt şi în Argeş