Antena Meniu Search
x

Atmosferă de sărbătoare la Târgul de Crăciun din Cluj

După Sibiu, şi Clujul a fost cuprins de spiritul sărbătorilor! S-a dat startul târgului de Crăciun, odată cu aprinderea a zeci de mii de lumini. Este un festival al simţurilor. Aroma vinului fiert şi parfumul bunătăţilor de sezon au învăluit piaţa centrală.

Vezi și

După Sibiu, şi Clujul a fost cuprins de spiritul sărbătorilor! S-a dat startul târgului de Crăciun, odată cu aprinderea a zeci de mii de lumini. Este un festival al simţurilor. Aroma vinului fiert şi parfumul bunătăţilor de sezon au învăluit piaţa centrală. Ne aşteaptă zeci de zile de sărbătoare, pentru că, rând pe rând, toate oraşele ţării intră în atmosfera Crăciunului. 

Este butonul magic care a imbrăcat instantaneu Piaţa Unirii în straie de sărbătoare. Sub perdeaua de lumini, mii de oameni au fost cuprinşi, pe loc, de spiritul Crăciunului.

Până va sosi Moşul, cei mici îşi pot pune dorinţe, într-o atmosferă de basm, mai ales că - în aer - pluteşte parfum de turtă dulce şi de castane coapte. Iar de pe scenă, printre colinde, răsună şi muzică modernă. Va fi spectacol, seară de seară, în Cluj, timp de aproape 40 de zile.

Iar bradul natural şi înalt de câţiva metri a fost fotografiat din toate unghiurile. Însă oamenii nu au ignorat nici cele aproape 90 de căsuţe de lemn, de unde au putut cumpăra tot felul de cadouri de Crăciun. Însă, în An Centenar, povestea târgului este cu totul specială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 Şi sibienii sunt pregătiţi să îl întâmpine pe Moş Crăciun aşa cum se cuvine. Târgul deschis acum o săptămână are aici parfum vienez.

Peste 100.000 de turişti români şi străini sunt aşteptaţi la Târgul de Crăciun, care rămâne deschis până pe 3 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Atmosferă de sărbătoare la Târgul de Crăciun din Cluj