Antena Meniu Search
x

Au construit o casă de copii, în memoria fiicei pierdute!

O casă de copii, în memoria fiicei pierdute! Sabina avea 24 de ani. Visa să aibă o casă plină de copiii. Însă a fost lovită de o boală incurabilă.

Vezi și

După ce s-a stins din viaţă, părinţii Sabinei nu i-au lăsat visele să rămână o amintire. Şi au deschis o casă de copii. Copii abandonaţi de părinţi, un loc unde durerea este alinată.

A început chinul. Citostatice, tratamentele naturiste, tot ce s-a putut pentru a fi salvată. După trei ani, Sabina a închis ochii. I-a lăsat mamei ei moştenire visele: o casă mare, în care ar fi trebuit să locuiască Sabina şi copiii ei.

Dupa un an de la moartea Sabinei, părinţii ei au decis să-i îndeplinească visul. Au umplut casa cu mulţi copii. Copii părăsiţi de părinţi. Cum este şi Andrei. Are 12 ani şi numai 10 pe linie la şcoală.

Este un copil mult prea serios pentru vârsta lui. Nu mai ştie nimic de părinţii lui de trei ani şi nici nu ştie de ce l-au abandonat.

Nana. Aşa o strigă copiii pe mama Sabinei. Copiii îi alină durerea pentru pierderea fetei, iar ea le alină lor durerea pentru pierderea părinţilor. Şi îi învaţă să fie oameni buni şi educaţi.

Părinţii Sabinei vor să îi "continue" visul: să le amenajeze copiilor un spaţiu mai mare de joacă. Iar pe un teren cumpărat Sabinei lângă Râmnicu Vâlcea, vor să deschidă o altă casă de copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Au construit o casă de copii, în memoria fiicei pierdute!