Antena Meniu Search
x

Au gonit băuţi spre moarte! Un tânăr a murit pe loc, iar altul a ajuns în stare gravă la spital, într-un accident cumplit în Gorj

Scăpat de sub control, autoturismul s-a răsturnat. Unul dintre pasageri, în vârstă de 18 ani, a murit pe loc, iar altul a ajuns în stare gravă la spital.

Vezi și

Scăpat de sub control, autoturismul s-a răsturnat. Unul dintre pasageri, în vârstă de 18 ani, a murit pe loc, iar altul a ajuns în stare gravă la spital.

Tinerii se întorceau de la un bar din oraşul Tismana. Băuţi bine, au vrut să testeze maşina abia cumpărată de prietenul lor.

După nici doi kilometri, în viteză, spun martorii, şi pe un traseu cu multe curbe, şoferul pierde controlul volanului, iar autoturismul se răstoarnă. Niciunul dintre cei 4 nu a purtat centura de siguranţă. Cu toţii au fost proiectaţi din maşină direct pe şosea.

Echipajele de salvare au venit de urgenţă la locul nenorocirii. Prea târziu, însă, pentru unul dintre răniţi. Un tânăr care peste două săptămâni ar fi împlinit 19 ani, nu a mai avut nici o şansă.

Un alt tânăr a fost transportat în stare gravă la spital. Culmea, şoferul vitezoman a scăpat doar cu câteva zgârieturi din accident. Poliţiştii au stabilit rapid că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Trupul neînsufleţit al adolescentului care şi-a pierdut viaţa în accident a fost transportat la medicină legală pentru necropsie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului de 24 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Au gonit băuţi spre moarte! Un tânăr a murit pe loc, iar altul a ajuns în stare gravă la spital, într-un accident cumplit în Gorj