Antena Meniu Search
x

Au întrerupt tratamentul pentru a-şi vindeca copilul bolnav de leucemie cu puterea gândului!

O familie din Constanţa a decis să oprească tratamentul copilului bolnav de leucemie, chiar înainte de a fi transplantat, şi să-l trateze acasă, prin cuvinte. Părinţii au aderat la grupul numit noua medicină germanică.

Vezi și

 O familie din Constanţa a decis să oprească tratamentul copilului bolnav de leucemie, chiar înainte de a fi transplantat, şi să-l trateze acasă, prin. cuvinte. Părinţii au aderat la grupul numit noua medicină germanică. Este curentul care militează pentru vindecarea prin puterea minţii. Practica nu e recunoscută de nicio autoritate - mai mult decât atât, iniţiatorii susţin că leucemia ar fi cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui om.

Îi vom spune Darius. E un copil de numai 1 an şi patru luni, pe care destinul l-a condamnat deja o dată: s-a născut cu o formă rară de leucemie. Propria lui mamă e acuzată că l-a condamnat a doua oară. Că i-a răpit şansa unui tratament.

"De două săptămâni i-am oprit pe propria răspundere tratamentul citostatic."

Tânăra mamă a cerut sfaturi medicale. pe Facebook. Iar unele reacţii au fost şocante. Prietenii au felicitat-o şi i-au scris că "Leucemia trece de la sine", "Gripa cu dureri de oase tot leucemie este", iar "Transplantul medular este o mare idioţenie!".

"Medicina germanică", extrem de controversată în lume şi nerecunoscută de medici ca alternativă de vindecare, a câştigat adepţi şi în ţara noastră. Crina Vereş practică acest tip de terapie. Prin Skype. Pentru 100 de euro, e dispusă să consilieze pe oricine.

Iniţial, reporterii Observator s-au prezentat ca fiind părinţii unui băiat de 11 ani, bolnav de leucemie. Marius şi Cristina. Şi i-au cerut sfatul. Pentru Crina Vereş, medicamentele sunt doar otravă. Iar legea, opţională.

Crina Vereş susţine că s-a vindecat de trei ori de cancer şi leucemie. Şi răspândeşte, contra cost, ideea că terapia clasică ucide.

O lecţie pe care o altă mamă a învăţat-o cu un preţ uriaş. În iunie, a întrerupt tratamentul copilului ei, bolnav tot de leucemie. Atunci, Alexandru avea, potrivit medicilor săi, 90% şanse de vindecare. În câteva luni, fără citostatice, a ajuns din nou la spital. De data asta, în stare mult mai gravă.

Părinţii lui Darius nu au vrut să comenteze. Peste o săptămână, Darius este programat la medic, pentru transplantul care, cred doctorii, i-ar putea salva viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Au întrerupt tratamentul pentru a-şi vindeca copilul bolnav de leucemie cu puterea gândului!