Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au mutat cuibul celebrei barze din Schitu Goleşti, dar au rupt inimile vecinilor

Supărarea a plutit în aer astăzi în comuna Schitu Goleşti. Barza care avea cuib de treizeci de ani pe stâlpul unui localnic, a fost mutată, la cererea lui, în capătul satului

de Redactia Observator

la 13.03.2015 , 20:03

Supărarea a plutit în aer astăzi în comuna Schitu Goleşti. Barza care avea cuib de treizeci de ani pe stâlpul unui localnic, a fost mutată, la cererea lui, în capătul satului

Semn rău au strigat iute vecinii care cred că făptura cu aripi e trimisul Domnului pe Pământ. Oamenii se tem acum de ce-i mai rău. De mutarea berzei din Goleşti a auzit chiar Ministrul Mediului, care a şi semnat pentru noua casă a înaripatei. 

Unii plâng, alţii îşi fac cruce. Aşa ceva n-au văzut în viaţa lor. Dar nu disperă şi sunt convinşi că lucrurile nu se vor sfârşi aici.

Vezi și

Omul are 72 de ani şi se declară expert în berze. După el, pasărea e trimisul Domului pe Pământ.

Aproape că n-a fost vecin să nu fie supărat de mutare. Unii au aruncat cu blesteme grele. Iar vecinii berzei s-au aprins mai rău când au văzut cum este mutat cuibul.

Unii au făcut şi poze la casa cea veche a berzei, nu de alta, dar pentru comuna Schitu Goleşti cuibul devenise obiectiv turistic.

Singurul mulţumit de "operaţiunea barza" a fost petiţionarul. Omul care nu a putut face casă bună cu pasărea.

La trei kilometri distanţă a fost mutată şi barza, chiar la intrare în sat. Despre noua casă a păsării ocrotite de lege ştie chiar şi ministrul Mediului. Doar a dat ordinul de mutare.

Aviz de şedere i-au dat şi noii vecini, care speră ca barza să le aducă numai belşug.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Au mutat cuibul celebrei barze din Schitu Goleşti, dar au rupt inimile vecinilor