Antena Meniu Search
x

Au rămas cu mortul împotmolit în noroaie, în drum spre cimitir, în Vrancea (video)

Au rămas cu mortul împotmolit în noroaie, în drum spre cimitir, în Vrancea. Un tractor echipat cu lanţuri şi roţi speciale pentru teren accidentat nu s-a mai mişcat, împotmolit cu sicriul pe platformă.

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 08:32

Noroaie de netrecut în drum spre cimitir
Au rămas cu mortul împotmolit în noroaie, în drum spre cimitir, în Vrancea (video) - Captură video

Au rămas cu mortul împotmolit în noroaie, în drum spre cimitir, în Vrancea. Un tractor echipat cu lanţuri şi roţi speciale pentru teren accidentat nu s-a mai mişcat, împotmolit cu sicriul pe platformă.

O înmormântare din comuna Buneşti-Avereşti, în satul Plopi, s-a transformat într-un subiect de comedie neagră, scrie Vremea Nouă. O bătrână de 80 de ani a fost urcată pe o remorcş şi cortegiul funerar a pornit spre cimitir, cu tractorul. 

Utilajul nu s-a mai putut mişca însă pe uliţele desfundate, chiar dacă era pregătit pentru ce e mai rău. Roţile au început să se învârtească în gol, formând o gaură imensă pe uliţă. Preotul nici nu se mai aude când citeşte pentru femeia moartă, din cauza zgomotului pe care-l făcea motorul tractorului.

Acesta s-a afundat atât de mult în noroi, încât obloanele lăsate ale remorcii s-au înfipt în noroi. În cele din urmă, mai mulţi bărbaţi au reuşit să urmească tractorul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contactat de sursa citată, primarul comunei vrâncene, Constantin Tărăgan, a promis că va face un proiect de modernizare a drumurilor din comună şi va prinde în el şi uliţa spre cimitir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Au rămas cu mortul împotmolit în noroaie, în drum spre cimitir, în Vrancea (video)