Antena Meniu Search
x

40 de zile de la tragedie: Romaniţa Iovan, localnicii din Horea şi câţiva prieteni au mers în Munţii Apuseni

Este zi de rugăciune şi de pomană în satul moţilor salvatori din Apuseni. Pentru pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion. Romaniţa a venit de ieri la Horea ca să pregătească cele creştineşti, pentru parastasul de 40 de zile.

Vezi și

Astăzi, au străbătut împreună cei aproximativ 30 de kilometri până la locul unde, pe 20 ianuarie, se prăbuşea aeronava pilotată de Adrian Iovan.

Cea care a dorit ca parastasul de 40 de zile să aibă loc la Horea a fost Romaniţa Iovan, fosta sotie celui care a fost supranumit "eroul" României. Creatoarea de modă a mers în comună pentru a se asigura de toate cele necesare pentru pomană.

În avion se afla o echipă medicală care mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar studenta Aura Ion era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă. Ambii şi-au dat suflarea în Munţii Apuseni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » 40 de zile de la tragedie: Romaniţa Iovan, localnicii din Horea şi câţiva prieteni au mers în Munţii Apuseni