Antena Meniu Search
x

Au vâslit în scop caritabil: cursă pe echipe în Bucureşti, pentru ajutorarea copiilor defavorizaţi

Poţi face bine unui copil şi vâslind într-o sală de antrenament. Zeci de bucureşteni au participat la o cursă pe echipe, la finalul căreia au donat bani.

Vezi și

Poţi face bine unui copil şi vâslind într-o sală de antrenament. Zeci de bucureşteni au participat la o cursă pe echipe, la finalul căreia au donat o sumă de bani pentru copiii defavorizaţi. În plus, au demonstrat că sportul nu foloseşte doar celor care îl practică, ci şi celor din jur.

Nu ai nevoie de un caiac pentru a te întrece într-o competiţie de vâslit. O poţi face la fel de bine şi pe uscat, în aceste aparate care îţi solicită toţi muşchii. Suntem într-o sală de crossfit, un antrenament care a prins şi în  România. 40 de voluntari au participat la o ştafetă în Bucureşti, în scop caritabil. 

Fiecare participant a donat şi o sumă de bani pentru o fundaţie care ajută copii.

Tot mai mulţi români adoptă acest stil de antrenament, bazat pe exerciţii la intensităţi diferite, efectuate într-o singură oră.

În cei 18 ani de existenţă, fundaţia a ajutat peste 100 de copii din medii defavorizate, care au primit mâncare, educaţie şi îngrijire medicală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Au vâslit în scop caritabil: cursă pe echipe în Bucureşti, pentru ajutorarea copiilor defavorizaţi