Antena Meniu Search
x

Audiaţi în cazul elevei fugite

Au început audierile în cazul fetei de 15 ani care a fugit de acasă săptămâna trecută. Poliţiştii vor să afle exact unde a fost eleva în cele trei zile, cine a ajutat-o cât a fost plecată şi de ce călugării de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului nu au anunţat autorităţile sau familia.

Vezi și

 Procurorii au început deja urmărirea penală în acest caz.

Fata a dat declaraţii de două ori în faţa poliţiştilor. Fata a spus traseul pe care l-a urmat până la Suceava şi înapoi, cine a ajutat-o însă nu au fost suficiente declaraţii.

Tânăra urmează să mai dea şi alte declaraţii astfel încât poliţiştii să poată stabilii exact traseul şi momentele traseului său.

Până acum şi călugărul de la mânăsstirea Rarăului a dat declaraţii. El a spus că fata a ajuns la ei vineri seara, a înnoptat acolo, a participat la o slujbă şi a venit destul de descumpănită.

Astfel ei au stat de vorbă cu ea au ajutat-o şi apoi au condus-o până la gară şi i-au luat bilet pentru a ajunge înapoi la Bucureşti.

Până să ajungă aici, fata a mai trecut pe la alte două mânăstiri. Se bănuieşte că a mai trecut pe la Văratec şi Agapia şi acolo a înnoptat în celelalte 2 nopţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Audiaţi în cazul elevei fugite