Antena Meniu Search
x

Salvatorii din Apuseni au venit la înmormântarea Aureliei Ion!

Într-un sicriu alb, îmbrăcată în uniformă militară, însoţită de apropiaţi dar şi de oameni care n-au cunoscut-o, dar au fost impresionaţi de tragedia ei.

Vezi și

UPDATE: Gest emoţionant: salvatorii din Apuseni au venit la înmormântarea Aurei Ion. Sute de oameni, rude, prieteni, dar şi necunoscuţi i-au adus un ultim omagiu la capela cimitirului Ghencea Militar. 

Aura, aşa obişnuiau să-i spună prietenii, profesorii şi familia, e plânsă acum de o ţară întreagă.

Oamenii au aprins deja pentru ea mii de lumânări şi au vărsat lacrimi amare.

Mama, tatăl, fratele şi cele două surori ştiau cât de mult îşi doreşte să fie medic şi au susţinut-o tot timpul. Au încurajat-o şi înainte de acest zbor.

Nu a prezentat nici un semn de ezitare, nu a prezentat niciun semn de frică, nimic. Era pur şi simplu încântată, povestește fratele ei.

Soarta a avut însă alte planuri pentru tânăra studentă.

Era un om simplu, care s-a dedicat meseriei, a spus dr. IOAN ANCUŢA, fost profesor de-ai AUREI, la CANTACUZINO, UMF CAROL DAVILA

De la stiri am aflat, nimeni nu ne-a anuntat, am cautat noi inf, politia ne-a anutat la 2 noaptea, la ISU ni s-a spus ca nu ne pot da inf, in rest nu, de la nimeni, spune Alexandru, fratele Aurei.

Rude, prieteni, colegi, profesori şi zeci de oameni care n-au cunoscut-o, dar au fost impresionaţi de destinul tragic al Aurei s-au adunat la capela cimitirului Ghencea să-i aducă un ultim omagiu.

Nu vrea (n.r. mama) să plece de lângă ea. Tristă este un cuvânt prea nesemnificativ în momentul ăsta.

Nicio explicaţie nu-i poate alina durerea. Nimic nu-i mai poate aduce fata înapoi.

Nu am date sa spun, nu am vazut pacientii, nu stiu leziunile, nu poti sa lasi o familie cu ideea in cap, ca a contat o jumatate de ora. Afirmatia ca ar fi putut fi salvati daca se ajungea mai repede este foarte hazardata, a spus secretarul de stat în ministerul Sănătătții, Raed Arafat.

Aurelia Ion va fi îngropată azi, cu onoruri militare, în cimitirul Ghencea militar. Tânăra va fi avansată post-mortem la gradul de locotenent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Salvatorii din Apuseni au venit la înmormântarea Aureliei Ion!