Antena Meniu Search
x

Autocar românesc răsturnat într-un şanţ de zece metri, în Ungaria

Aproape 30 de oameni şi-au văzut moartea cu ochii. Majoritatea, turişti maghiari, care se întorceau acasă după o vacanţă la Băile Homorod.

Vezi și

 Şoferii sunt români, iar unul dintre ei l-a luat şi pe fiul său la drum. Cei trei au ajuns la spital împreună cu alţi 19 pasageri. O echipă de medici români şi un echipaj de poliţie din Arad au plecat la locul accidentului.

29 de persoane au privit moartea în ochi. Au plecat din Băile Homorod şi voiau să ajungă în localitatea PECS din Ungaria.

Pe Autostrada M6, şoferul, un român, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet de pe marginea drumului pe care l-a rupt.

Bătrâni, copii şi tineri, toţi au crezut că vor muri. Au scăpat toţi ca prin minune. Dar 22 de oameni, printre care cei doi şoferi români şi fiul unuia dintre aceştia, au ajuns la spital.

Autorităţile române le-au sărit în ajutor. O echipă de medici din Timişoara şi un echipaj de poliţie din Arad au plecat aseară spre locul accidentului.

Deocamdată nimeni nu poate spune cu exactitate din ce cauza a ieşit autocarul de pe şosea, dar poliţiştii au mai multe variante.

Autocarul înmatriculat în judeţul Harghita avea licenţă de transport.

Totuşi firma care-l deţine va fi controlată de angajaţii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Autocar românesc răsturnat într-un şanţ de zece metri, în Ungaria