Antena Meniu Search
x

Hoţii de buzunare din autobuzele din Tg. Jiu vor fi urmăriţi de poliţişti în civil

După ce au primit sute de plângeri din partea călătorilor şi după ce o tânără a fost brutalizată de hoţi, poliţiştii au trecut la treabă. De această dată, prin acţiuni mult mai serioase.

Vezi și

După ce au primit sute de plângeri din partea călătorilor şi după ce o tânără a fost brutalizată de hoţi, poliţiştii au trecut la treabă. De această dată, prin acţiuni mult mai serioase.

-Ai grijă! Ai venit să furi! Chem poliţia! Tu în cine dai?!

Tânara care a încercat să avertizeze oamenii din autobuz a fost agresată de hoţi, fără ca cineva din jur să-i ia apărarea. Aşa că poliţiştii au decis că trebuie să ia o atitudine mult mai dură atunci când vine vorba despre cei care fură din mijloacele de transport în comun. 

-La mijloc, două persoane. Biletele sau abonamentele, vă rog!

Pe acelaşi subiect

-Nu ne mai jucăm cu astfel de lucruri. Dacă până acum cei care furau din buzunare sau genţile târgumureşenilor, nu vor mai avea prilejul. Pentru că vom avea poliţişti, pe care astăzi i-aţi văzut în ţinută iar de mâine îi vedem în civil, în autobuze.

Localnicii din Târgu Mureş au avut multe de pătimit din cauza hoţilor de buzunare.

-Am fost de multe ori prinsă, adică să-mi ia. Şi îi cunoaştem! Dar acum nu i-am mai văzut. Mi-a luat o dată portmoneul, după aceea a îndrăznit să mă certe că de ce i-am spus.

-Mie mi-a băgat mâna în geantă. Telefonul era la fundul genţii şi nu a ajuns. Am strigat după aceea şi a început să râdă.

Chiar dacă sunt prinşi cu mâna în buzunarele sau genţile oamenilor, hoţii au atâta tupeu încât neagă că ar fi făcut ceva rău şi devin chiar violenţi. Aşa că poliţiştii au montat un sistem video în toate staţiile de autobuz. 

Timp de 45 de zile, poliţiştii vor monitoriza permanent staţiile de autobuz. În plus, au împărţit fluturaşi călătorilor, prin care îi avertizează să fie cu ochii în patru în clipa în care urcă în mijloacele de transport în comun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Hoţii de buzunare din autobuzele din Tg. Jiu vor fi urmăriţi de poliţişti în civil