Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Aventura extrema pe rau

Cand vedem un rau involburat, multi dintre noi ne gandim imediat la pericol! Temerarii, insa, privesc acelasi rau involburat, iar in minte le vine un singur cuvant: "distractie". Asa a aparut un sport nautic extrem - rafting

Vezi și

Chiar daca tradus din engleza, ar insemna plutire,  acest sport nu are nimic de-a face cu plutitul in deriva. Dimpotriva. Fiecare stanca, fiecare cascada si fiecare val se transforma intr-o bomba cu adrenalina.

Cand spui rafting te gandesti la Turcia, te gandesti la Muntenegru, dar cati dintre voi ati asociat raul Buzau cu acest sport extrem? Ei bine, aceasta apa curgatoare este ideala pentru rafting. Noi am venit sa ne testam frica printre curenti. Punctul nostru de plecare este din dreptul orasului Nehoiu. Mai facem cateva exercitii de sincronizare si pornim pe Buzau. Ziua e ideala pentru rafting pentru ca debitul raului este foarte mare, iar apa curge cu o viteza ametitoare. De acum inainte ne vom lupta cu valurile si vom face slalom printre pietrele ascunse in apa.

Esential, in situatii critice, este sa te tii cu toata puterea de barca. Decizia de a te desprinde de ea pentru a inota intr-un rau rapid si involburat te poate costa viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Aventura extrema pe rau