Antena Meniu Search
x

Avocata Camatarilor a accidentat o fetita, smulgandu-i bratul drept

Avocata fratilor Nutu si Sile Camataru a accidentat grav un copil. Bratul drept al fetitei a fost smuls, relateaza Antena 3.

Vezi și

Dupa ce a lovit-o pe micuta, femeia a vazut ca bratul acesteia a fost smuls, aproape de umar. A luat membrul si l-a aruncat langa corpul copilului.

Medicii au reusit sa ii reataseze bartul fetitei, dupa o operatie care a durat mai bine de sase ore.

Avocata Luiza Dragne a fost audiata de politisti, dar este libera. Exista martori care au vazut-o pe femeie conducand cu viteza, in timp ce vorbea la telefon.

Accidentul s-a produs in cartierul Berceni, din Capitala, iar fetita accidentata se juca pe trotuar.

Dupa o cursa contracronometru, cu fetita in brate si cu mana intr-o punga cu gheata, parintii si-au dus copilul la spital, acolo unde a fost operat de urgenta.

„Ii curgea sange din ce-i mai ramasese din mana, iam pus eu tricoul ca altceva n-am avut ce sa-i pun si o vecina de lana mine mi-a adus niste gheata in care am bagat manuta”, povesteste tatal fetei.

O clipa de luciditate care i-a salvat bratul fetitei de numai opt ani. Maria se juca pe strada din fata casei sale, cand o masina a lovit-o in plin.

Cu fetita in brate si cu mana amputata in punga cu gheata, parintii nu au mai avut rabdare sa astepte ambulanta. S-au urcat in masina si au dus-o pe Maria la spital. Stiau ca fiecare minut conteaza.

Medicii au intrat de urgenta in sala de operatie si dupa o interventie chirurgicala complicata, au reusit sa ii salveze bratul drept.

Daca nu vor exista complicatii, Maria ar putea pleca acasa peste trei saptamani. Recuperarea va fi una lunga si anevoioasa, iar fetita si-ar putea folosi bratul normal abia peste cateva luni.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Avocata Camatarilor a accidentat o fetita, smulgandu-i bratul drept