Antena Meniu Search
x

Avocata Paula Iacob a mers pe motocicletă!

Este cea mai experimentată avocată din România. Mai nou, şi cea mai rebelă. Fără să ezite nicio clipă, Paula Iacob s-a urcat pe o motocicletă.

Vezi și

 Este cea mai experimentată avocată din România. Mai nou, şi cea mai rebelă. Fără să ezite nicio clipă, Paula Iacob s-a urcat pe o motocicletă.

Nu e deloc o experienţă nouă. Venerabila avocată era spaima şoselelor în urmă cu 30 de ani. Pledoariile ei la bară l-au scos pe Nicu Ceauşescu din închisoare.

O doamnă elegantă, care nu renunţă la pantofii cu toc şi la poşetă nici când vine vorba să răspundă provocărilor lansate de colegii noştri de la Antena Stars. Avocata Paula Iacob a făcut faţă cu brio unei ispite pe care n-a mai întâlnit-o de 30 de ani.

Chiar dacă au trecut 30 de ani şi chiar dacă nu e echipată pentru o astfel de cursă, avocata Paula Iacob n-a uitat cum să se urce în şea. O ţine puţin fusta când vrea să facă pasul pe cealaltă parte a motocicletei, dar nu se lasă şi nici nu acceptă ajutor. Pe vremuri sărea în şea în câteva clipe.

Acum 30 de ani, ea nu stătea pe locul din spate. Paula Iacob conducea motocicleta. Dar asta nu e un impediment pentru o aventură scurtă. Avocata ştie că va fi ţinta perfectă pentru bârfele unora, dar n-a pus niciodată preţ pe gura lumii.

Şi n-a avut. O dată aşezată în şea, cu spatele drept, aşa cum le stă bine motocicliştilor, doamna avocată şi-a salutat fanii strânşi ad-hoc pentru cursa de pe turnantă.

A refuzat casca dintr-un singur motiv. Să nu-şi strice coafura. Pedantă şi elegantă, avocata s-a asigurat că de la viteză nu i s-a clintit niciun fir de păr şi nu i s-a rupt nicio aţă la ciorap. Subţire ca o gazelă, Paula Iacob, a coborât din şa şi v-a spus povestea aşa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Avocata Paula Iacob a mers pe motocicletă!