Antena Meniu Search
x

Avocatul, care a acuzat mai multi preoti ca i-au bagat Necuratul in casa, vrea sa-si caute izbavirea la Curtea Drepturilor Omului

Cel care a acuzat mai multi preoti ca i-au bagat Necuratul in casa a pierdut procesul. Magistratii au decis ca fetele bisericesti nu pot fi trase la raspundere pentru exorcizari ratate. Avocatul vrea sa-si caute izbavirea la Curtea Drepturilor Omului.

Vezi și

Ori Necuratul a fost prea puternic, ori aparatorii preotilor mai convingatori decat el. Cert este ca avocatul din Pitesti pierdut procesul care i-a adus faima.

De un an de zile, avocatul se chinuie sa scape de spiritele rele prin biserici si tribunale. E convins ca sursa problemelor lui este un preot care si-a vandut sufletul Diavolului. “A venit in casa, a zis ca face slujba de doua ore, a facut slujba de zece minute dupa care a zis: am facut ce trebuia, ma simt ca un rege", a povestit barbatul.

In plus, avocatul a aratat oricui a vrut sa vada dovezile lucrurilor necurate care se intampla in casa lui. “Am gasit toate lucrurile manjite cu o substanta lipicioasa. Absolut totul, ca am fost nevoit sa curat mobila cu smirghelul”, a mai zis omul.

Mai multi preoti argeseni ar fi incercat sa desfaca ce legase popa cu sufletul vandut. Dezamagit de rezultate, avocatul si-a pledat cauza si in fata sefului lor. Asa ar fi aflat ca preotul ar fi fost un talhar.

Dezamagit de sentinta, avocatul continua sa acuze preotii de violare de domiciliu si distrugere numai ca, de data asta, isi va duce cazul la CEDO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Avocatul, care a acuzat mai multi preoti ca i-au bagat Necuratul in casa, vrea sa-si caute izbavirea la Curtea Drepturilor Omului